13. aug, 2017

Happy Dog Hour

Herken je dit? Eindelijk vakantie! Tijd om lekker aan het werk te gaan met jouw hond, in het mooie Twente. Vol enthousiasme gaan jullie op pad. Tijdens de wandeling komt het besef, iedereen heeft natuurlijk vakantie! Het is drukker dan je graag zou zien. Was er maar een plek waar je een uurtje wat leuks kon doen met je hond.

Dit kan nu op het HVT. Tijdens de ”Happy Dog Hour”. Een uur lang gebruik maken van het veld. Er is genoeg te doen. Denk aan neuswerk, denkwerk, waterwerk, balanswerk, hoopers parcours. Dit alles onder begeleiding van Peggy Rottmann, Hoopers en hersenwerkinstructeur & balanscoach.

Eén van de voorwaardes om gebruik te kunnen maken van het “Happy Dog Hour” is, dat jij en jouw hond het leuk vinden om samen te werken.

Op een geweldige serene plek in het Hof van Twente ligt Wiene, dicht bij de sluis, vind je het Hoopers Veld Twente. Tijdens de “Happy Dog Hour” omgedoopt tot Honden Veld Twente. Een schaduwrijk en afgeschermd veld van 20x18m. Voorzien van  een 1,50 m. hoog hekwerk. Een veilige plek om met jouw hond te werken. Er is ruimte voor max. 4 honden per uur. Kosten 6 euro per combi (een hond met een begeleider). Wil je komen met je eigen team? Neem dan contact op over de mogelijkheden.

Gehele maand augustus:

Maandag 10.30-11.30 & 12.00-13.00

Dinsdag 10.30-11.30 & 12.00-13.00

Vrijdag 10.30-11.30 & 12.00-13.00

Vooraf aanmelden is noodzakelijk! Dit kan per mail op deze site of bel/app telefoonnummer 06-23367477 of op FB Hoopers Veld Twente. Je mag mij ook direct mailen peggyrottmann@home.nl

 

Happy Dog Hour Huisregels:

Het veld is alleen toegankelijk voor combi’s (een hond met een begeleider).

Je hond mag van de lijn mits hij bij je blijft. Gaat jouw hond buurten vragen wij jou om jouw hond aan te lijnen.

We verwachten van alle combi’s sociaal gedrag. Bij asociaal gedrag van hond of begeleider, wordt u verzocht het veld te verlaten.

Wij gaag ervan uit dat uw hond voor jullie bezoek aan het veld, uit is gelaten. Ongelukjes kunnen gebeuren. Wij vragen u deze zelf op te ruimen. En dit in de aanwezig afvalbak te deponeren.

Het is niet wenselijk dat uw hond graaft op het veld.

Houdt rekening met de persoonlijke ruimte van de overige gebruikers op het veld.

Betreden van het veld is op eigen risico.

De honden vallen bij calamiteiten onder de W.A. verzekering van de eigenaar.