23. jul, 2017

NIEUW in het paracord assortiment

Na een testperiode van ruim 3 weken met goede resultaten besloten deze halskettingen voorzien van EM Kralen, welke anti-teek werken, op te nemen in het assortiment.

Wil jij ook ervaren wat deze kralen voor jouw hond kan betekenen kan je deze bij mij bestellen. De prijzen vindt je onder Peg's Paracord prijslijsten.

Ga je er een bestellen is het belangrijk dat jouw hond de halsketting de eerst 3 weken constant draagt. Bij ruim spel mag die af.

Iedere twee weken is het belangrijk de kralen te wassen met water.  Daarna laat je de ketting drogen in de zon. Omdat de rest van de ketting uit paracord bestaat is dit geen probleem. Paracord kan je ook wassen. Het neemt geen vocht op en wordt wel schoon.

Door de hippe kleuren is er voor iedere hond en baas keuze voldoende. Ook is het mogelijk de naam van jouw hond in de ketting te verwerken. 

De werking van EM:
EM bevat verschillende micro-organismen (zoals bacteriën, schimmels, gisten) die hierin naast elkaar kunnen bestaan en van elkaar kunnen profiteren; ze kunen oxidatie verhinderen, verminderen en zelfs ongedaan maken. Maar ze hebben ook een positieve magnetische resonantie, die in staat is vitale processen te ondersteunen en negatieve processen om te keren. EM bezit een gunstige trilling die de levenskrachten bevordert en een positieve invloed heeft op alles wat leeft. Water absorbeert deze positieve magnetische trillingen als het in aanraking komt met EM en is in staat om dit over te dragen op andere substanties.