6. jun, 2016

De modellen worden op dit moment getest

Wat een geweldig materiaal dit paracord. Stevig, degelijk, efficient en verkrijgbaar in veel kleuren. Het verschil van het maken van een armband of een hondenhalsband zit hem in het aantal meters koord dat je hiervoor nodig hebt.

Door veel te oefenen zie ik hoe een knoop beter of anders kan. Ik heb nu een aantal knopen gevonden die ik geschikt vindt voor het verwerken in een hondenhalsband. Ik denk aan 3 tot 5 modellen de kleuren kan de klant zelf bepalen. De halsbanden kunnen zowel als halfcheck of als normale halsband geleverd worden. Bij levering van een halfcheck wordt zo geknoopt dat het de hond niet kan wurgen.

Omdat mijn eigen honden ieder een paracord halsband hebben kan ik zelf ook kritisch kijken naar het gebruiksgemak.

Een aantal zaken heb ik al weten tackelen maar leer nog iedere dag. Zo heb ik op dit moment een aantal halsbanden met bepaalde knopen uitgeleend aan testhonden. Ben beniewd naar de feedback.

Wat ik nou niet leuker dan een armband voor jouzelf in dezelfde kleuren en knoop als de halsband van jouw hond? De sluiting heeft een fluitje. Zo kan je ieder moment je hond terugfluiten.

De prijs voor de armbanden met fluitje zeven euro vijftig per stuk.