Peg's paracord handgeknoopt door mijzelf

 

Wil je een paracord halsband bestellen voor jouw hond. Dan heb ik minimaal de nekomtrek van jouw hond nodig. De halsbanden worden verkocht met een half-check of een sluiting die je op slot kunt zetten. Ieder Paracord hondenhalsband en Iedere  riem is voorzien van een hartje met de tekst "Made with love".

Model Puppy

Omdat het voor de pups de bedoeling is om te wennen aan een halsband dit model. Om te voorkomen dat zij zichzelf kunnen ophangen aan de halsband kand deze voorzien worden van een een break away sluiting. Deze springt open bij te veel kracht op de sluiting. 

Model Chu Chu 

Chu Chu is de hond van mijn zus en is een schatje. Dit model met hartmotief heeft hij voor ons getest. Verkrijgbaar in 2 kleuren.

Model Moowgli

 Getest door onze eigen Moowgli. Op het testmoment was hij echt een draak. Deze knoop vond ik onder deze benaming. Na een aantal aanpassingen goed gekeurd. Verkrijgbaar in 3 kleuren

Model Baloo 

Extra stevig. dubbel zoveel koord, eigenlijk zijn dit twee halsbanden over elkaar geknoopt. Hierdoor ietsje duurder. Getest door onze Baloo.

Verstelbaar Model

Een mooie maar ook efficiente knoop. De gesp is 4 mm en sluit goed verder is deze halsband voorzien van een O-ring en natuurlijk ons hartje met de tekst "made with love"

Bestel naast jouw paracord hondenhalsband ook een armband voorjezelf in bijv. dezelfde kleuren met als sluiting een fluitje...kinderen vinden deze armbanden ook erg leuk.

Hondenketting (dus geen halsband) voorzien van EM kralen. Deze houden teken op afstand.

 

Bipetual is ingeschreven bij K.v.K  onder nummer 62623850